Diensten
Particulieren en bedrijven kiezen steeds vaker voor een privé chauffeur. Of het nu gaat om zakelijke ritten waarbij u de reistijd in efficiënte en productieve werktijd omzet of dat u naar een diner of receptie gaat. De privé chauffeur van Personal Driver zorgt er altijd voor dat u veilig, comfortabel en uitgerust aankomt op uw plaats van bestemming.
Een privé chauffeur van Personal Driver heeft minimaal een CCV D1 opleiding gehad om zichzelf gediplomeerd privé chauffeur te mogen noemen. Hij is representatief, punctueel, ervaren, servicegericht, discreet en heeft een geheimhoudingsplicht. U kunt de directiechauffeur daarom ook inzetten voor het ophalen en/of wegbrengen van uw (buitenlandse) gasten van en naar luchthavens of overige bestemmingen.
 Privé / Directiechauffeur
U neemt plaats op de achterbank in uw eigen auto en uw privé chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming. In de voorbereiding wordt al rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, zodat uw rit naar alle tevredenheid zal verlopen. Gedurende de dag staat de privé chauffeur geheel tot uw dienst om allerlei hand en span diensten voor u uit te voeren als u dat wenst. Hij draagt zorg voor uw auto tijdens het wachten en zal de auto voor u wassen en zorgen dat hij is afgetankt indien u dat wenst.

 

Parkeerservice
Parkeren wordt een steeds groter probleem. Zeker als u een evenement organiseert komt het steeds vaker voor, dat u gasten moeilijker een parkeerplaats kunnen vinden. Personal Driver kan u van diensten voorzien om ervoor te zorgen dat u gasten makkelijker kunnen parkeren of zelfs voor de deur kunnen uitstappen.

Als u bij een locatie arriveert, restaurant of evenement, is niets zo vervelend als het niet direct kunnen vinden van een parkeerplaats. Zeker als u gastheer of gastvrouw bent is er niets zo belangrijk als uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Met Valet Parking bezorgt u uw gasten een zeer luxe dienstverlening door uw gasten voor de deur te laten stoppen met hun eigen auto en uit te laten stappen. Een van de privé chauffeurs van Personal Driver neemt vervolgens de auto over en parkeert deze op een door ons vooraf geselecteerde parkeerplaats. Op het moment dat al uw gasten binnen zijn, zullen onze privé chauffeurs de auto's rangschikken op de meest efficiënte manier om 's avonds de auto's weer voor te rijden. Uiteraard letten de privé chauffeurs tussendoor op de auto's die onder hun toezicht vallen. Aan het einde van de avond rijden wij de auto's ook weer voor, zodat uw gasten direct kunnen instappen als zij naar buiten komen.
Uiteraard zijn de privé chauffeurs altijd netjes in kostuum gekleed, zodat zij een representatieve uitstraling hebben voor uw gasten.

Vakantie service

Ziet u op tegen een lange rit naar uw vakantie bestemming. Wilt u niet afhankelijk zijn van een dure huurauto maar het liefst uw eigen auto op uw vakantiebestemming ter beschikking hebben, dan biedt Personal Driver de ideale oplossing voor u.

Een privé chauffeur van Personal Driver rijdt uw auto naar uw vakantieadres, u reist per vliegtuig of trein naar uw vakantie bestemming. Eenmaal daar rijd u zorgeloos rond in uw eigen auto en haalt het maximale uit uw vakantie! U laat uw auto vervolgens na uw vakantie staan op uw vakantiebestemming en u reist ontspannen terug per vliegtuig of trein. Onze privé chauffeur haalt uw auto op en brengt deze weer bij u thuis.


Heeft u vragen over de tarieven en de mogelijkheden, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Personal Driver op telefoonnummer +31 6 41247951. U kunt ook het online reserverings/offerte formulier invullen en mailen naar info@personal-driver.nl Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

voorwaarden