Welkom
Welkom op de website van Personal Driver. Personal Driver is het maatpak op de weg. Wij leveren chauffeursdiensten en service die op uw persoonlijke wensen zijn afgestemd. Maak van uw achterbank een verlengstuk van uw kantoor en u maakt van uw reistijd efficiënte en productieve werktijd of als u particulier reist een ideaal rustmoment. Verplaatsingen over afstanden kleiner dan 400 km zijn meestal sneller met de auto dan per vliegtuig of trein.

Personal Driver onderscheidt zich van andere chauffeursbedrijven doordat wij uw persoonlijke wensen afstemmen op onze service. Wij brengen u veilig en comfortabel van A naar B en indien u wenst kan de privé chauffeur tijdens de wachturen uw Personal Assistant zijn. Tijdens de wachturen kunt u altijd een beroep op uw privé chauffeur doen. Hij zal altijd voor u klaar staan om allerlei hand en span diensten voor u te verrichten of deze nu zakelijk of privé gerelateerd zijn. De privé chauffeur kan het aanspreekpunt zijn van uw secretaresse indien er onderweg veranderingen in het schema optreden.
Discretie en vertrouwelijk omgaan met informatie staat bij Personal Driver hoog in het vaandel. What’s in the car stays in the car. U kunt met een gerust hart uw werk uitoefenen op de achterbank.

Onze chauffeurs
Bij Personal Driver leveren wij uitsluitend ervaren en (minimaal CCV-D1) gecertificeerde privé chauffeurs. Wij plaatsen geen vacatures, maar bouwen zorgvuldig aan een hecht team en doen geen enkele concessie aan kwaliteit, veiligheid en service. Dit is ook de reden dat wij niet met studentenchauffeurs werken. Onze privé chauffeurs beschikken over een uitgebreide ervaring, zowel in binnen als buitenland, en zullen uiterst discreet te werk gaan. Hun ervaring bestaat onder andere uit het rijden voor:

Door de diversiteit aan ervaringen kunnen onze privé chauffeurs anticiperen op behoeftes en wensen van verschillende opdrachtgevers. U kunt bij Personal Driver terecht voor al uw chauffeurs diensten. Wij bieden u veiligheid, gemak en comfort op uw niveau, waar en wanneer u wenst!

voorwaarden